Başkomutan Gazi Mustafa Kemal (Atatürk) Paşa İle Batı Cephesi Komutanı İsmet (İnönü) Paşa, Beşinci Süvari Kolordusu birliklerini denetlemek üzere Kolordu Komutanı Fahrettin (Altay) Paşa'yı beraberlerine alarak hareket ederlerken.
1 adet fotoğraf.