Diş Tabibi İlhan Ok'un Gevaş'taki Selçuklu devrinden kalma mezar taşlarının fotoğraflarını A. Süheyl Ünver'e gönderdiğine dair yazdığı mektup, ilişiğinde mezar taşlarına ait fotoğraflar ile Ünver'in cevabi mektubu.
3 adet belge (12 sayfa).