Ahmet Süheyl Ünver'in Mahmud Paşa hakkında Topkapı Sarayı Müzesi Hazine Kütüphanesi, İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi ile Türk ve İslam Eserleri Müzesinde yaptığı çalışmalar sırasında çıkardığı fişler ve aldığı notlar.
3 adet belge (6 sayfa).