Vakıflar dergisinin 3. sayısı için A. Süheyl Ünver'den bir yazı talep edildiği ve “Mahmud Paşa'nın vakıfları ve levahıkı“ adlı makalenin Ünver tarafından Vakıflar Genel Müdürlüğüne gönderildiğine dair yapılan yazışmalar.
5 adet belge (6 sayfa).