Mustafa Ayaşlıoğlu'nun Güzel Sanatlar dergisinin 1949 tarihli 6. sayısında yayımlanan “İstanbul'da Mahmut Paşa Türbesi“ başlıklı makalesi ile Tahsin Öz'ün “Yüksek Mimar Zühtü Başar“ başlıklı yazısı. - Ayaşlıoğlu, Mustafa.
1 adet belge (8 sayfa).