1954 yılında Yunanistan'ı ziyaret edecek profesör ve talebelere, Yunan teşkilat ve kurumlarınca gösterilecek kolaylık ve tenzilata dair İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan resmî yazışma.
1 adet belge.