Süheyl Ünver'in Sivas ile ilgili Ayasofya ve Esad Efendi Kütüphanesinde yaptığı araştırmaya, Sivas Ulu Cami'inde bulunan bir mezar taşı kitabesine ve Sivas'ta anlatılagelen bir hadiseye dair aldığı notlar.
6 adet belge.