Süheyl Ünver'in Mehmet Pektaş'a Bolvadin ile ilgili Hacılar Yol Rehberlerinde bulduğu bilgi ile Bolvadin Alaca Camii'nin fotoğraflarını gönderdiği için yazdığı teşekkür mektubu.
2 adet belge (3 sayfa).