Düşman işgali nedeniyle Fatih, Sultan Ahmed ve Bayezid camilerinde işgalden kurtuluş için dua edileceği ve bütün vatandaşların bu tür etkinliklere katılması gerektiği hakkında “İzmir kalbimdir“ başlıklı bir duyuru metni.
1 adet belge.