Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Başkanı Necati Eranıl'ın Kızılay tarafından Kuruma devredilecek para hakkında Türkiye Kızılay Cemiyeti Umumi Merkez Reisliğine yazdığı yazı.
1 adet belge (2 sayfa).