L' İllustration dergisinde yayımlanan Pierre Ichac'ın “Problemes du Proche-Orient: A Trafers La Politique Syrienne“ başlıklı makalesi ve Trablus Limanı, Trablus iç bölgeleri, Lübnan'ın iç bölgelerinin havadan görünümü, Antakya'da Saray Bahçesi'nde eski köprü ve lahitlerin görünümünü içeren kupür.
1 adet belge (2 sayfa).