Wolfram Eberhard'ın Osmanlı İktisadi Tarihi hakkında Türkiye'de çalışan isimler ve yapılan çalışmalar hakkında kendisine bilgi verilmesine dair Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup ve Uluğ İğdemir'in bu mektuba cevabi yazısı.
3 adet belge.