Hamdullah Suphi Tanrıöver ve Reşit Galip'in arasında yaşanan fikir ayrılıkları ile Türk Ocaklarının kapatılma sürecine ; Türk Ocaklarında Hars Heyeti üyeleri seçimi ile Türk Ocaklarının gerçekleştirdiği kurultaylar hakkında tutulan notlar.
2 adet belge (10 sayfa).