Avukat Ali Niyazi Sarıdal'ın damadı İzzet Dilmaç'ın borcu için İş Bankasından uzun vadeli ve faizsiz kredi verilmesi hususunda İş Bankası İdare Meclisi Üyesi Uluğ İğdemir ile yaptığı yazışmalar.
5 adet belge (6 sayfa).