Hatay Vilayeti Emniyet Müdürlüğünün; polis kursları, Tarih ve Coğrafya öğretmenleri atamaları, öğretmenlerin eğitim kursları, ders programları ve eğitim müfredatı hakkında Salih Tanyeri'ye yazdığı resmî yazılar.
4 adet belge (13 sayfa).