Türk Sözü gazetesi sahipleri Ferit Celal Güven ve Mustafa Uluğ İğdemir'in Türk Sözü Gazetesi Matbaası yangını hakkında Tanin gazetesinin verdiği yanlış bilgi nedeniyle ilgili gazeteye yazdıkları düzeltme yazısı.
1 adet belge.