Ödenek sağlandığı takdirde Altıncı Türk Tarih Kongresi’nde “Atatürk’ün Cumhuriyetçiliği” hakkında bir konuşma yapabileceği hususunda Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektuplar. (12.04.1961-19.06.1961.)
2 adet belge.