Mustafa Kemal’in 26 Nisan 1920 tarihinde Lenin’e çektiği telgraf, Türk-Rus ilişkileri ve Tevfik Bıyıklıoğlu’nun “Birinci TBMM’nin hukuki statüsü ve ihtilalci karakteri” başlıklı makalesi hakkında Gotthard Jaeschke’nin Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup.
1 adet belge.