Ahmet Selahattin Bey hakkında Belleten'de yazı yayımlamasından dolayı Seza Taner ve Haldun Taner'in Uluğ İğdemir'e yazdıkları teşekkür mektubu ; Uluğ İğdemir'in Seza Taner'in yazdığı teşekkür mektubuna cevabi yazısı.
3 adet belge (4 sayfa).