Komintern kongrelerinde Lenin’in konuşmaları, Kruşçev’in Menderes’e yaptığı davet ve Türk-Rus ilişkileri konularında Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup.
1 adet belge (2 sayfa).