Gotthard Jaeschke’nin “1914 Marne Muharebesi problemi üzerine” başlıklı makalesi, Beşinci Türk Tarih Kongresi’nin raporu ve Türk-Rus ilişkileri konularında Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup.
1 adet belge (2 sayfa).