Millî Mücadele esnasında Sovyetlerden alınan yardımlar ve Damat Ferid’in Paris Konferansı’na verdiği nota konularında Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
2 adet belge (3 sayfa).