Türk-Sovyet ilişkileri, Türk devrimleri, Ahmet Muhtar Bey’in Çiçerin’e notası, “Hasta Adam” sözünün kaynağı ve Damat Ferid'le ilgili Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
2 adet belge (5 sayfa).