İş dergisinin 37. sayısında çıkan ve Uluğ İğdemir tarafından kaleme alınan “İş Bankasının kuruluşuna dair bazı anılar“ başlıklı makalede Celal Bayar'ın isminin zikredilmemesi üzerine Ahmet Dallı'nın Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup ve Uluğ İğdemir'in bu mektuba cevabi yazısı.
2 adet belge.