Gotthard Jaeschke’nin; Türk Devrim Ocakları ile Mustafa Kemal Derneği arasındaki fark, kara çarşafın kaldırılması ile ilgili kanun tasarısı ve Mustafa Kemal’in 26.04.1920 tarihinde Lenin’e çektiği telgraf konularında Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
2 adet belge (3 sayfa).