Yusuf Hikmet Bayur’un “II. Meşrutiyet Devri Üzerinde Bazı Düşünceler” başlıklı makalesi ve Lloyd George’un İtalyanları Transkafkasya’ya çekme politikası konularında Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup.
1 adet belge (2 sayfa).