Gotthard Jaeschke’nin Osmanlı ve Türk Doğu Hudut Politikası adlı kitap hakkında tuttuğu notlar, Sadabad ve Balkan paktları hususunda Tevfik Bıyıklıoğlu’nun Jaeschke’ye yazdığı mektuplar ile Jaeschke’nin cevabi mektubu.
2 adet belge.