Osmanlı ve Türk Doğu Hudut Politikası adlı kitabı hakkında tuttuğu notlara dair Gotthard Jaeschke’nin Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektuplar ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
3 adet belge (6 sayfa).