Adana Milletvekili Mahmut Bozdoğan'ın Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde öğrenim gören oğlu Şentürk Bozdoğan için Türk Tarih Kurumunda iş verilmesi hususunda Uluğ İğdemir'e yazılan rica mektubu.
1 adet belge.