Gotthard Jaeschke’nin, Harp Tarihi Vesikaları Dergisi’nin eline geçtiği, Kütahya-Eskişehir Savaşları ve “Türkiye Bağımsızlık Mücadelesi Tarihine Katkılar” adlı kitabına değerlendirme yazıp yazamayacağına dair Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
2 adet belge.