Gotthard Jaeschke’nin, Mondros Mütarekesi, Erzincan Mütarekesi, Hilafet Ordusunun oluşturulmasında İngilizlerin rolü ve Osmanlı’nın Kafkasya politikası konularında Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup.
1 adet belge (3 sayfa).