Gotthard Jaeschke’nin, Mondros Mütarekesi, Mudanya Antlaşması, Erzincan Mütarekesi ve İzmir’in işgali konularında Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu. (14.06.1957-29.06.1957.)
2 adet belge (3 sayfa).