Ferit Celal Güven'in İş Bankasındaki işlemlerinin halledilmesi için Uluğ İğdemir'e yazdığı rica mektubu ; Ferit Celal Güven'in İş Bankasındaki işlerle ilgilenmesinden dolayı Uluğ İğdemir'e yazdığı teşekkür mektubu.
2 adet belge.