Gotthard Jaeschke’nin, Papers Relating to the Foreign Relations of the United States: The Paris Peace Conference, 1919 (Amerika Birleşik Devletleri’nin Dış İlişkilerine Dair Makaleler: Paris Barış Konferansı 1919) ve Milne Hattı konularında Tevfik Bıyıklıoğlu’na yazdığı mektup ile Bıyıklıoğlu’nun cevabi mektubu.
2 adet belge (3 sayfa).