İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın yaptığı adres değişikliği, Ali Sevim'in doçentlik imtihanı ve Osmanlı Devletinin İlmiye Teşkilatı kitabındaki fotoğraflar hakkında Uluğ İğdemir'e yazdığı mektuplar.
2 adet belge.