İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın mektuba ilişik olarak eklediği iki hatt-ı hümayun ile Veli Mahmut Paşa ve Şehzade Mustafa hadisesine ilişkin vesikaların fotoğrafları hakkında Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup.
1 adet belge.