Yusuf Hikmet Bayur'un yaptığı ve yapacağı tashihler ile gelir vergisini hesaplamak için Türk Tarih Kurumundan aldığı paraların listesinin gönderilmesine dair Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup.
1 adet belge (2 sayfa).