Faik Reşit Unat'ın seçmen yoklaması, Atatürk'ün Şam'a tayini ve Şam'dan ayrılış tarihleri ile Tayyib Gökbilgin'in sağlık durumu hakkında Uluğ İğdemir ile yaptığı mektuplaşmalar.
3 adet belge (4 sayfa).