Faik Reşit Unat'ın Edirne Semineri, Zeki Velidi Togan'ın Türk Yurdu dergisinde çıkan makalesi, harita ve atlas kataloğu ile Türk Eğitim Derneğine ödenecek üyelik aidatı hakkında Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup ve Uluğ İğdemir'in cevabi yazısı.
2 adet belge (3 sayfa).