Faik Reşit Unat'ın Edirne Semineri, Türk Yurdu dergisinde çıkan makaleler ve UNESCO'nun tercümelerini bastırdığı Atatürk biyografisi hakkında Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup ve Uluğ İğdemir'in cevabi yazısı.
2 adet belge (3 sayfa).