Ruşen Eşref Ünaydın'ın Türk Yurdu dergisi özel sayısında çıkan Ziya Gökalp'in ölüm yıl dönümü için yaptığı konuşma ile Mustafa Necati'nin ölümü dolayısıyla yazdığı yazının kopyalarının kendisine gönderilmesi hususunda ve Çanakkale'de Savaşanlar Dediler ki ile Atatürk'ün Hastalığı adlı eserleri hakkında Uluğ İğdemir'e yazdığı mektup.
1 adet belge (2 sayfa).