Süheyl Ünver’in, Hezargradlızade Ahmed Ataullah tarafından tezhipleri yapılan, İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi A 1663 ve A 6558 numaralarda kayıtlı Kur'an-ı Kerimlerin tezhip özellikleriyle ilgili tuttuğu notlar.
11 adet belge.