Armenag Sakisian’ın La Revue de l’Art adlı derginin 300. numarasında yayımlanan “La Peinture a Constantinople et Abdullah Boukhari Miniaturiste Turc du XVIII siécle” başlıklı makalesi ve makale ile ilgili Süheyl Ünver’in tuttuğu notlar.
4 adet belge (14 sayfa).