Sivas Kongresi ile ilk Millet Meclisi üyeliklerinde bulunanlara ve eski kanunla emekliye ayrılanlara yeni kanuna göre maaş bağlanması için verilen vaatler hakkında Haydar Hilmi Vaner’in milletvekillerine hitaben yazdığı yazı.
1 adet belge.