Emniyet Umum Müdürü Şükrü Sökmensüer'den Antalya Saylavı Tayfur Sökmen'e yazılan, ekinde İskenderun'da bulunan Türk Serbest Mıntıka Heyetinden alınan yazının bulunduğu mektup (belge fotokopidir).
2 adet belge.