Edip Kızıldağlı'dan Arı İnan'a hitaben, Hatay Devletine ait evrakın yanmış olduğuna dair bilgi veren mektubu ile Edip Kızıldağlı'nın “Hatay Evliyaları“ adlı eserinin Türk Tarih Kurumu Yayınları arasında basılması talebini dile getirdiği 11 Haziran 1975 tarihli diğer mektubu ve zarfı.
2 adet belge (3 sayfa)