Edip Kızıldağlı'nın Atatürk hakkında ikinci makalesinin metni, metne bağlı mektubu, Afet İnan'ın bu mektubun üstüne düştüğü not, Atatürk'ün dişçisi hakkında bir mektubu, Rodos'un fethiyle ilgili bir makalesi ile Atatürk ve Yeni Türkiye Araştırmaları Merkezinin 15 Ocak 1974 tarihli cevabi yazısı.
5 adet belge (7 sayfa)