Hürriyet gazetesinin 26 Nisan 1975 tarihli nüshasında Mareşal Fevzi Çakmak'ın hatıratından on yedinci bölümde Atatürk'le ilgili bazı cümlelere karşı Yusuf Hikmet Bayur'un düzeltmelerini içeren mektubu.
1 adet belge (3 sayfa)