Yusuf Hikmet Bayur'un Arı İnan'la birlikte, Tayfur Sökmen'in hatıratına konulmak üzere hazırladığı “1936-1939 yılları arasında Hatay Sorununun gelişmesiyle ilgili bir özet“ başlıklı biri daktilo, diğeri el yazısıyla iki (2) adet metin.
2 adet belge (43 sayfa)