Tayfun Sökmen'in “Hatay'ın Kurtuluşu İçin Harcanan Çabalar“ adlı hatıraları için Yusuf Hikmet Bayur tarafından yazılan ön sözün iki adet daktilo ve bir adet el yazısıyla olmak üzere üç (3) nüshası.
3 adet belge (13 sayfa)